STEAM GROUP
Wielki Turniej Trawki WT-Trawki
STEAM GROUP
Wielki Turniej Trawki WT-Trawki
6
IN-GAME
19
Founded
8 June, 2014
Language
Polish
Umawianie się na mecze.
Radzę robić to na steam, żeby tutaj nie było zbędnego spamu ale tylko posty z tej dyskusji będą brane za "aktywność". Chodzi o to by w przypadku gdy jakiś mecz nie rozegra się w określonym terminie nie musieć wykluczać z turnieju gracza, który nie zawinił tym, że jego przeciwnik się nie zjawił. Powodzenia!
< >
Showing 1-15 of 37 comments
Hej, Pop
Kiedy pasuje Ci zagrać?
Jestem dostępny każdego dnia po 19.
Dino24 3 Sep, 2014 @ 11:42am 
Dodałem własnie Ichiro do znajomych i zobaczyłem, że ostatnio był online 5 dni temu. Mamy na szczęście sporo czasu więc może się pojawi.
[SUNTZU] Adamov 6 Sep, 2014 @ 7:19am 
Cytrus kiedy gramy?
[ChR] Earl Filip 6 Sep, 2014 @ 9:14am 
Twinsl4ve , kiedy możesz zagrać ? Wysłałem zaproszenie do ciebie do znajomych ale niestety nie dostałem odzewu. Mam nadzieję, że masz czas teraz na weekend ? ewentualnie poniedziałek . Proszę żebyś odpisał .
Myrkur zaszczycisz mnie i w końcu przyjmiesz zapro do znajomych xD
Dino24 7 Sep, 2014 @ 6:29am 
Mnie Ichiro ciągle olewa, pojawia się online a nie akceptuje zaproszenia do znajomych...
[ChR] Earl Filip 7 Sep, 2014 @ 10:59am 
Dino24, niestety ale ja mam podobną sytuację do Ciebie . Również widzę, że Twinsl4ve był online dziś oraz wczoraj ale nic nie odpisał .
Witam mojego przeciwnika Temera ,proponuje zagrac wieczorkiem jestem dostepny od 20 do niedzieli.
Cytrus 7 Sep, 2014 @ 11:15am 
Wybaczcie panowie ale mi napoleon nie działa kiedyś sb zainstalowałem darth moda i cała gra mi się przez niego zjebała nw ile razy reinstalowałem klops. Nie jestem w stanie rozegrać bitwy dlatego oddaje Gen Adamovi zwycięstwo jeśli ktoś wie jak rozwiązać mój problem licze na odpowiedz.
Asuryan 8 Sep, 2014 @ 2:17pm 
Rezygnuję z udziału w tym turnieju. Tak więc osoba mająca grać ze mną w 1/16 finału automatycznie awansuje.
Do Temera masz wyslane zaproszenie na steama ,informuje że jestem dostepny do niedzieli ,poniedzialek i wtrorek nie dam rady zagrać .Prosze o kontakt.
Avarice 10 Sep, 2014 @ 10:52am 
Dino bo dopiero sobie przypomniałem o turnieju. Najbardziej pasowałby mi piątek i sobota.
Dino24 10 Sep, 2014 @ 10:57am 
Turniej zaczął się 9 dni temu, gdybyś grał w pierwszej rundzie to już byś odpadł. Ten weekend mam zajęty dlatego nalegałem na zagranie w poprzednim, postaram się ale nic nie gwarantuję.
Dino24 14 Sep, 2014 @ 9:30am 
Znajdę dziś czas około 20 - bądź
DonVega 14 Sep, 2014 @ 12:31pm 
Moja sytuacja w meczy z przciwnikiem Falec. Wczoraj jakos udało nam sie zgadac na wieczór ale po meczu siatkówki Polaków - NIestety mecz sie przedłużył do przeszło 23 a ja juz czasu nie miałem bo rodzinka sobie juz szła spac. Dzis siedze sobie na Stemia juz od paru godzin i jak narazie koegi nie moge złapać. Decyzja nalezy do sędziów.
< >
Showing 1-15 of 37 comments
Per page: 1530 50

Date Posted: 1 Sep, 2014 @ 2:31pm

More discussions